SZÁLLÍTÁSI ÉS FIZETÉSI FELTÉTELEK

 

Termékeink Mórról, a Nemes utca 23. szám alatti székhelyünkről kerülnek igény szerint átadásra vagy kiszállításra az Ön által megadott címre GLS futárszolgálattal, vagy TNT futárral.

 

HATÁRIDŐ

A szállítás határideje raktárkészletünk, illetve a behozatal időtartamának függvénye. Raktáron található termékeink a megrendelés visszaigazolásától számított két munkanapon belül szállíthatóak. Behozatalra kerülő termékek esetén az írásban visszaigazolt szállítási határidő az irányadó.

 

SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉG

A megrendeléséről visszaigazolást küldünk, amelyben részletesen tájékoztatjuk Önt minden információról, és a várható szállítási költségről.

A szállítási költség a termékek méretének, és mennyiségének függvényében változhat.

Kérjük, hogy a csomag tartalmát az átvételt követően még a futár jelenlétében ellenőrizze le!

A csomag tartalmára vonatkozó reklamációt kizárólag abban az esetben tudunk elfogadni, ha a hiány vagy sérülés ténye a fuvarlevélen a futár jelenlétében kerül rögzítésre. 

 

FIZETÉS

A webáruházban megrendelt terméket személyesen is átveheti társaságunk székhelyén (8060 Mór, Nemes utca 23.).

Személyes átvétel kiválasztása esetén nincs lehetőség helyszíni fizetésre, a termékek ellenértékét az átvétel előtt átutalással szükséges kifizetni.

Csomagküldő szolgálat (GLS) választása esetén a futárszolgálat munkatársánál utánvéttel és előre utalással is fizethet, amelyről előre tájékoztatni szíveskedjen kereskedelmi munkatársunkat a webáruházban történő rendelés során.

 


No products

To be determined Shipping
0 Ft‎ Total

Check out